cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

Els tiradors mallorquins tornaren d'Eivissa amb les butxaques buides

El menorquí Vicenç Camps aconseguí el títol i superà Nicolau García

El poble eivissenc de Sant Josep, concretament el camp de tir amb arc des Cubells, va ser l'escenari del XVIII Campionat de les Illes Balears de tir de fona.

Els tiradors mallorquins, que sempre dominaren en el medaller, tornaren aquest pic amb les butxaques buides. La palmesana Xisca Ozán (Espanya) va estar a prop d'aconseguir la medalla d'or, peró en la darrera tirada del dia va ser superada per l'eivissenca Catalina Riera (JASA), una de les competidores amb més experiència en aquesta especialitat típica de les Illes.

Els components del Defensora Sollerense, que dominaren les tirades realizades a Mallorca, varen ser superats pel menorquí Vicenç Camps que sumà 15 punts. Dos més que Nicolau Garcia (Defensora Sollerense). Francesc Camuñas (Campanet) quedà tercer, amb 12 punts, seguit de Manuel Guerrero (Defensora Sollerense) i Enrique Ozán (Espanya), amb 9 i 8 punts.

En la categoria dones pujà al podi, darrere Catalina Riera i Xisca Ozán, amb 14 i 13 punts, Teresa González (UE Menorquins), igualment amb 13, per davant de Maria del Mar Cuesta (Espanya) i Maria Caimaris (UE Menorquina), amb 11 i 10 punts.

El tirador menorquí Marc Vidal (Unió Excursionista) realitzà 19 punts en la categoria nins i superà Toni Mariano (sa Pobla), 14, Cristina Ribas (JASA), 12, Manuel García (sa Pobla), 11, i Àlex Vidal (U.E. Menorquina), amb 6 punts.

S'ha de ressaltar la perfecta organització del club JASA, patrocinada pel Govern de les Illes, el Consell Insular d'Eivissa i l'Ajuntament de Sant Josep.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris