algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Diego Tristán: El triomfador de l'Amsterdam Arena

«El gol aconseguit davant l'Ajax va ser molt especial»

El partit disputat pel Mallorca davant l'Ajax dijous passat va deixar el club mallorquí instal·lat entre l'elit del futbol europeu. Una victòria especial per a tots els components del Reial Mallorca, en un escenari màgic i davant un club que, just amb el nom, ja impregna respecte. Però un jugador va gaudir de manera més significativa del partit, ja que es convertí en «el seu partit». L'home és Diego Tristán, el nom del qual ja és conegut arreu de les secretaries tècniques dels principals clubs europeus. Des d'ahir, encara ho és un poc més.

"El partit davant l'Ajax va ser, en una paraula, genial... 
"Sí, jo crec que és molt bonic que tothom parli del partit que vàrem fer a Amsterdam, i és molt important per a tots nosaltres perquè demostràrem que el Mallorca continua viu a Europa. A més, ha estat un partit dels que es recordaran en molt de temps, ja que ambdós equips disposàrem de moltes ocasions i va ser un partit molt bell per a l'espectador. I, a més, aconseguírem un gran resultat.

"La vostra actuació personal va ser excepcional... 
"Bé, a nivell personal també estic molt satisfet de com sortiren les coses a Amsterdam. Cada dia em trob millor, les coses m'estan sortint molt millor i esper continuar per aquest camí i continuar avançant a poc a poc.

"Per si algú no coneixia Diego Tristán, dijous ho váreu fer al millor escenari possible a Europa... 
"Tampoc no es tractava de donar-me a conèixer, sinó que l'equip fes una passa important per continuar a Europa, perquè això és beneficiós no només per a mi, sinó per a l'equip, el club i l'afició.

"Tinguéreu una clara ocasió de gol, però vos sobrà un dribbling. A la següent jugada, la història no es repetí... 
"La jugada anterior al gol va ser una llàstima perquè se'm va tirar el porter a damunt i no em va donar temps a reaccionar. No vaig tenir temps per lamentar-me, perquè a la següent jugada, afortunadament, vaig pegar a porta més ràpidament i marcar el primer gol.

"La nit posterior al partit, vàreu fer moltes voltes al cap? 
"La veritat és que sí, em costà bastant dormir ja que és un partit molt bonic per a la història del club i per a mi. És molt important, i ens hem de quedar amb ell, però també hem de pensar en el partit de diumenge.

"Aquest partit va ser la culminació després de tots els moments dolents que heu passat? 
"És un moment molt feliç, però no és la culminació de res, perquè s'ha de continuar treballant, millorar i progresar.

"Ara sou l'home de moda. Notau més presència al voltant vostre? 
"Quan les coses van bé, tothom s'apunta a ser al teu devora. Això és així, quan les coses van bé tothom et dóna suport i et lloa. Però jo ho he passat malament i ja vaig aprendre qui era al meu costat i qui no. En els moments dolents allà hi eren.

"A qui dedicàreu el gol? 
"El gol d'Amsterdam va ser especial, ja que a l'estadi hi eren els meus pares i el meu germà, que ho han passat tan malament com jo durant quatre mesos de l'any passat, i el gol el volia dedicar a ells perquè s'ho mereixien.

"La vida vos ha canviat molt des de la pretemporada, quan hi havia dubtes sobre si continuar a Mallorca o no... 
"Al futbol mai no saps on pots estar a gust. He tengut la sort que vaig triar l'opció correcta i aquí em trob molt a gust i m'estan sortint les coses bé.

"Les ofertes han arribat per a vós... 
"Un sempre aspira al màxim. No et pots conformar. Però ara mateix només vull jugar al Mallorca perquè, hem de tenir els peus a terra, només duc deu partits jugats a Primera Divisió i encara he d'aprendre i millorar. Estic content i tranquil aquí.

"Per finalitzar, després d'aquesta injecció de moral a Amsterdam, és el millor moment per enfrontar-se al Barcelona? 
"Per enfrontar-se al Barcelona mai no és el millor moment, perquè sempre és un rival molt perillós i amb jugadors que en qualsevol moment poden desequilibrar. Potser que ara mateix no es trobin en un gran moment, però d'un gran equip com aquest mai no et pots refiar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris