muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
22°

Reunió extraordinària per Burgos

El Comitè de Competició decidirà avui si sanciona el porter argentí

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol decidirà avui si sanciona el porter argentí del Reial Mallorca Germán Burgos, després d'enviar ahir a l'Espanyol les al·legacions presentades pel club balear.

Tota la polèmica començà després que el Mono Burgos tombàs l'espanyolista Manuel Serrano d'un cop de puny durant el partit que enfrontà ambdós conjunts diumenge passat a l'estadi Olímpic de Montjuïc, sense que el col·legiat del partit se n'adonàs ni ho reflectís en la corresponent acta.

Competició acordà dimarts passat donar un termini de 48 hores al Mallorca perquè presentàs les al·legacions i, després de rebre-les, les ha traslladades a l'Espanyol, que té fins a les tretze hores d'avui per presentar les seves. Exhaurit aquest termini, el Comitè de Competició decidirà avui, en una reunió extraordinària, si finalment sanciona el porter internacional argentí.

En les al·legacions presentades pel conjunt vermellenc, es fa constar que l'agressió de Burgos respongué a una provocació prèvia del jugador de l'Espanyol, qui insultà greument el porter del Mallorca amb les següents expressions: «Puta sudaca, m'agrada cardar amb ta mare». A més, des del club mallorquí es fa saber que el porter argentí no té cap tipus d'antecedents violents i que l'actuació de Germán en aquell partit no es correspon amb la seva forma de ser ni dins ni fora del camp, la qual cosa estranyà moltíssim els responsables del club, qui des del primer moment han decidit fer pinya entorn del seu porter a l'espera del veredicte final del Comitè de Competició.

De la seva banda, l'Espanyol, que des del començament denuncià l'acció de l'argentí, espera que el Comitè apliqui rigorosament el reglament i així Burgos rebi una sanció d'entre quatre i dotze partits, que és l'establerta reglamentàriament per als casos d'agressió.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris