nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
17°

Asensio: «Existeix un compromís amb Cort per llevar les pistes d'atletisme»

Assegurà que Alemany és el seu home de confiança i digué que Reynés ho fa bé

Antonio Asensio va reaparèixer ahir públicament com a propietari del Reial Mallorca. El màxim accionista de l'entitat assegurà, entre altres coses, que la gestió del Reial Mallorca la du Mateu Alemany, i es mostrà molt satisfet amb la feina de Guillem Reynés; explicà també que el model de presidència escollit no està exhaurit i s'alineà clarament amb el conseller delegat quan deixà clar que coneixia l'existència d'un pacte verbal per llevar les pistes d'atletisme de Son Moix, tan aviat com sigui possible.

«Durant un temps vaig voler estar lluny de l'equip físicament, perquè quedàs clar que la meva presència no era necessària... Ha quedat clar que el Mallorca funciona perfectament des de tots els punts de vista... L'equip ha millorat molt i ja podem veure el Mallorca de sempre», començà dient.

Acte seguit, Asensio explicà que la gestió de l'entitat la du Mateu Alemany, mentre que Guillem Reynés té la representació del club. «Des del punt de vista de gestió empresarial, mai no he amagat que l'home de confiança de l'empresa és Mateu Alemany... Des del punt de vista representatiu, Guillem Reynés és una gran persona i un gran mallorquinista... Ara bé, respecte el compromís del Consistori per llevar les pistes, crec que és Alemany qui coneix la realitat... No crec que sigui res greu. Alemany representa la visió del Mallorca, mentre que no es pot oblidar que Reynés, a més del president, és arquitecte. Evidentment, jo m'apunt a la visió del Mallorca...», explicà.

I Asensio deixà clar que l'actual model de presidència no està exhaurit i reiterà que la gestió és competència d'Alemany. «Mai no hem negat que la gestió és cosa d'Alemany. Guillem Reynés és el president del Mallorca... Ara bé, com a gestió, mai no he negat que Alemany és el meu home de confiança... El pacte amb l'Ajuntament va ser anteriorment a la meva etapa, però sempre he tingut constància de l'existència d'un pacte verbal per llevar les pistes d'atletisme... Si augmenta la capacitat de l'estadi, tal i com ja hem fet enguany, tornarem baixar els preus...», manifestà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris