algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
11°

Fernando Vázquez: «Venim a guanyar l'Ajax»

El tècnic del Mallorca es mostrà convençut de les possibilitats de l'equip

P.V. Amsterdam.
Fernando Vázquez reiterà, altre cop, en aquesta ocasió des de l'Amsterdam Arena, el seu convenciment que el Reial Mallorca té clares opcions d'aconseguir superar l'eliminatòria davant l'Ajax. «Podem superar l'eliminatòria. És una mica la meva obligació pensar que podem continuar endavant a la UEFA. Arribam a Amsterdam per intentar fer una passa important cap a la classificació. Es tracta d'una eliminatòria complicada, però jo mateix i els jugadors ens sentim amb confiança...Venim a guanyar», assegurà.

I Vázquez insistí en la gran entitat del rival, recordant la història del totpoderós Ajax. «Veure's emparellats amb un tetracampió d'Europa és tot un luxe... Si aconseguim fer un gran partit i retornar amb un bon resultat... serà important per a la història del club. Ens donaria molt prestigi. En tot cas, el fet és que a nosaltres no ens importa gaire el rival en aquests moments. Just volem superar l'eliminatòria», explicà.

Pel que fa a Germán Burgos, el tècnic mallorquinista assegurà que es troba en condicions, tant físiques com anímiques, de jugar. «És a la convocatòria i, per tant, pot jugar. Tots els futbolistes que són aquí poden jugar. Ell sap què va fer i és responsable dels seus actes... Està tranquil...», va dir. Vázquez va reconèixer que havia intentat que Burgos es disculpàs amb Serrano a la conclusió del partit. «... Des del meu punt de vista, em semblava correcte que en aquell moment anàs a visitar a Serrano. Ara bé, també entenc que ell no hi volgués anar...», manifestà.

Quant al conjunt holandès, Vázquez reiterà que es tracta d'un equip amb jugadors de molta qualitat. «...Són tots molt bons jugadors. En general, l'estructura, la idea general de futbol complica la nostra feina... Nosaltres hem de confiar en el que sabem fer i intentar fer-ho a la perfecció», assenyalà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris