algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

El partit de la selecció de Balears va rebre ahir el sus definitiu del Govern

La comissió organitzadora de la Diada va donar el vistiplau a l'esdeveniment

El Govern balear no té altre remei que organitzar un acte multitudinari que véngui a substituir les justes medievals que s'organitzaren durant els anys precedents. El debut de la selecció balear absoluta de futbol és l'esdeveniment triat. Ahir, va rebre el sus definitiu.

Just quatre membres de la comissió encarregada d'organitzar els actes de la Diada de les Illes Balears es reuniren ahir dematí al Consolat de Mar. Pere Fullana, director general de Relacions Institucionals; Boro Miralles, director general de Mobilitat; Joana Maria Petrus, directora general d'Esports; i Fernando Pozuelo, secretari general tècnic de la Conselleria de Presidència, decidiren impulsar el debut de la selecció balear absoluta. En principi, la data escollida per a la disputa del partit és el mateix Dia de les Illes Balears, dimecres u de març. En tot cas, és segur que dia primer de març serà impossible disputar el partit si el Reial Mallorca supera l'eliminatòria de la Copa de la UEFA davant l'Ajax. En aquest cas, es traslladaria el partit a un altre dia, però des del Govern, i així ho reflecteix el pacte, s'està del tot decidit a impulsar la selecció de Balears.

En aquest sentit, i per tal d'oficialitzar la proposta, ja comença a fer les gestions per contractar el possible rival, la directora general d'Esports Joana Maria Petrus es va comprometre a parlar en les pròximes hores amb Antoni Borràs del Barrio. Així per tant, respecte del partit de la selecció balear absoluta de futbol quedà del tot clar la decidida voluntat del Govern de dur endavant la iniciativa.

Quant al possible rival, en principi es descartà la contractació de la selecció d'Alemanya. Boro Miralles, director general de Mobilitat, proposà girar la vista cap el sud i pensar en una selecció africana. Així, es parlà informalment de jugar contra el Marroc, Algèria, Camerun, Nigèria... La selecció de Camerun tendria l'al·licient afegit de veure en acció al jugador del Reial Mallorca Lauren.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris