cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

L'EBE, millor escola d'Espanya

L'Escola Superior de Tennis del Govern balear rebrà demà el premi

L'Escola Superior de Tennis del Govern Balear (EBE) rebrà demà dissabte la distinció de part del «Registro Profesional de Tenis» (RPT) de millor escola de tennis d'Espanya durant la temporada 1998-99. L'acte tindrà lloc al sopar de gala que es durà a terme durant el Simpòsium Internacional RPT'99 a Madrid.

L'RPT és una organització estatal dedicada a oferir programes de formació, titulació nacional i internacional i serveis en exclusiva a professrors de tennis; en l'actualitat l'RPT té més de 2.800 professors titulats en les 17 comunitats autònomes espanyoles i a Portugal.

L'Escola Superior de Tennis és una de les deu escoles "Atletisme, Bàdminton, Ciclisme, Gimsnàstica, Lluita, Natació, Natació amb aletes, Piragüisme i Vela" que componen l'Escola Balear de l'Esport, organisme dirigit per Francisco Javier Aguado. L'Escola Superior, durant aquests quatre anys d'existència, ha estat dirigida per Jofre Porta; el qual juntament amb el seu equip tècnic, format per Alfonso Gómez, Toni Nadal, Toni Colom, Mateu Fiol i els preparadors físcs Juan Forcades i Miquel Escola han aconseguit dels seus jugadors uns extraordinaris resultats tan a nivell balear i estatal com internacional.

A l'acte de lliuraments de distincions, que tindrà lloc demà a Madrid, en representació de l'Escola Superior de Tennis del Govern Balear assistiran entre altres Joana Maria Petrus, directora general del Govern Balear, Francisco Javier Aguado, director de l'EBE; així com el director de l'Escola, Jofre Porta, i el tècnic Toni Colom.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris