nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Arriba el Criterium dels Quatre Anys

La prova compta amb el patrocini d'El Corte Inglés

El Criterium dels Quatre Anys arriba a la seva cita anual a l'hipòdrom de Son Pardo. La prova, que compta amb el patrocini de El Corte Inglés, es disputarà diumenge a les 18.05 hores i compta enguany amb especials al·licients. Així, durant l'acte de presentació que va tenir lloc ahir al matí, Josep Ma Ramis, en representació de El Corte Inglés recordà que la prova compta amb una dotació econòmica de 300.000 pessetes. Així mateix, enguany com a gran novetat, El Corte Inglés pagarà 500.000 pessetes al cavall guanyador que aconsegueixi superar el rècord de la prova que ostenta Brixon de France amb un temps d'1.18.9.

A l'acte de presentació hi foren presents Mateu Sedano, responsable d'Esports del Consell de Mallorca; Nicolau Tous, director de l'hipòdrom de Son Pardo; i Santi Contestí, en representació dels menadors. Mateu Sedano destacà «l'esforç d'una empresa privada com El Corte Inglés a l'hora de patrocinar una prova com el Criterium dels Quatre Anys.

El cert és que el fet que el guanyador de la correguda pugui obtenir 500.000 pessetes si supera el rècord de la prova ha provocat que la inscripció sigui nombrosa. Així, els millors exemplars de la generació C es trobaran diumenge a Son Pardo. Catorze inscrits "Creta Judge, Caster Kid, Clas Blai, Candans Star, Charlote du Fort, Chester Way, Clara des Bosc, Cristian Crown, Classical Action, Cannabis, Coloso d'Etchou, Cassin Hanover, Careto TR i Cop de Mai es disputaran la victòria. Destacar un favorit és complicat, malgrat que Cristian Crown té moltes opcions. En tot cas, el cavall de la quadra Morro no podrà comptar amb el seu menador habitual "Joan Antoni Riera", la qual cosa fa que les seves opcions minvin una mica. També és cert que G. Andreu ja ha demostrat que sap com fer volar Cristian Crown. Es destaquen també com a favorits Creta Judge, Caster Kid, Classical Action, Cannabis, Careto TR, Cop de Mai...

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris