algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
15°

Arantxa no superà la primera ronda del masters

La tennista perdé davant l'austríaca Barbara Schett en dos sets

La tennista catalana Arantxa Sánchez Vicario perdé en el primer partit del Màsters Femení de Tennis, l'onzè consecutiu, contra l'austríaca Barbara Schett en dos ràpids sets per 6-1 i 6-4 en un partit amb poc interès. Sánchez Vicario, que entrà en aquest campionat a darrera hora després de la baixa de Monica Seles, es mostrà poc preparada i bastant freda, cosa que quedà ben demostrada en el primer set, en el qual fallà constantment el seu servei i fou molt inferior a l'austríaca, de 23 anys.

Amb un fort servei, Schett, la sisena del món, es mostrà molt més encertada i fresca en la pista i no donà cap opció a l'espanyola, qui tal vegada arribà al torneig poc preparada davant els dubtes que hi hagué fins a darrera hora respecte de la seva participació.

Lluny d'abandonar-se davant el domini de l'austríaca, Arantxa començà el segon set amb una major concentració i, a pesar de diferents bolles que protestà als jutges, aconseguí trencar el servei de Schett i igualar a quatre jocs, amb la qual cosa pareixia que hi havia esperances. Emperò, l'austríaca recuperà la força i la mobilitat i no donà opció a l'espanyola a forçar un tercer set, després d'imposar-se en el segon per 6-4, en un partit d'una hora de duració i que no generà massa interès, ni entre el públic ni entre la premsa especialitzada.

Un cop acabat el partit, Arantxa Sánchez Vicario s'encarregà de desmentir els rumors que apuntaven una possible retirada del tennis, en part per la seva futura boda, i mostrà el seu desig de participar en el pròmix any en els Jocs Olímpics de Sydney. «No hi ha res de tot això de moment. No he pensat retirar-me ni res per l'estil». «Les meves noces i el tennis no tenen res a veure. Són dues coses diferents i les meves noces seran un incentiu més, una il·lusió més per continuar», afegí la tennista catalana.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris