algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Matas: «Donam suport al partit de la selecció sempre que no es polititzi»

El president del Partit Popular assegura que ja havia parlat amb Borràs de la qüestió

57188

Jaume Matas assegura que la selecció de Balears no s'hauria de limitar al futbol.

Jaume Matas, president del Partit Popular, fou clar ahir quan assegurà a Diari de Balears que des de l'oposició parlamentària es donarà suport a la iniciativa del Govern d'organitzar el primer partit de futbol de la selecció balear absoluta. Jaume Matas recordà que durant la seva etapa com a president de la Comunitat Autònoma es va donar el màxim suport en tot moment a les seleccions balears. «Des del Govern balear sempre vàrem intentar donar el màxim suport a les seleccions de Balears. Fins i tot, acudírem a una competició que reunia les seleccions de les illes del Mediterrani. Ara bé, això res no té a veure amb la selecció absoluta de futbol. En tot cas, la iniciativa no s'hauria de limitar al món del futbol, sinó ampliar-se a la totalitat dels esports», assegurà Matas.

L'expresident Jaume Matas just mostrà un emperò i fou quan demanà que no es polititzi l'esport i el possible partit de la selecció balear. «Des del Partit Popular donarem suport a la iniciativa del Govern sempre que no es polititzi el tema. Evidentment, no es pot permetre que es posi en dubte la Constitució espanyola des de l'àmbit esportiu. Ha de ser una festa, no un acte de reivindicació. És la meva gran por que s'intenti fer política amb el tema de la selecció balear. Seria una gran pena», assegurà.

Així mateix, Matas explicà que des d'un punt de vista del tot informal ja n'havia parlat en alguna ocasió amb Serra Ferrer i amb el president de la Federació Balear de Futbol, Antoni Borràs del Barrio. «De manera totalment informal havia parlat en alguna ocasió amb Llorenç Serra Ferrer de la selecció balear. En tot cas, no era més que un comentari d'un aficionat al futbol com jo a un gran entrenador. Sí, és cert que en alguna ocasió havia parlat amb Antoni Borràs del Barrio de la possibilitat de fer la selecció balear absoluta, però no havíem arribat a concretar res de res», acabà dient el president del Partit Popular.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris