cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
22°

Reconeixement per a Joan Llaneras

Govern i Consell de Mallorca reberen ahir el campió del món

Joan Llaneras va rebre ahir el reconeixement del Govern balear i del Consell de Mallorca. Totes dues institucions oferiren ahir una audiència al campió del món de ciclisme en pista en la modalitat americana.

Joan Llaneras, que ahir mateix partia cap a Bèlgica per participar en els Sis Dies de Gent, primer, i en el Sis Dies de Zuric, posteriorment, es mostrà molt satisfet pel tracte rebut. El campió del món explicà que el seu objectiu és ara aconseguir una medalla olímpica a Sidney, ja sigui en la prova a l'americana o en puntuació. «No aconseguir una medalla en qualsevol de les dues proves seria una gran decepció. Així i tot, són molts els factors que hi influeixen... Mai no és fàcil estar entre els millors, però és el pròxim gran objectiu», explicà Llaneras.

D'altra banda, el ciclista, interrogat sobre el paper de les institucions, significà que considerava molt més important una bona gestió que no les ajudes econòmiques. «M'estim més una bona gestió esportiva que no 300.000 pessetes», asseverà el campió del món.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris