cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Antich: «Defensar els colors de les Balears ha de ser un orgull per a tot esportista»

El president destaca la resposta que ha tingut la iniciativa entre els esportistes

78042

Antich assegurà que ha de ser un orgull defensar la camiseta de les Balears.

Francesc Antich, president de la Comunitat Autònoma, es mostrà ahir entusiasmat amb la possibilitat que la selecció absoluta de Balears de futbol pugui fer el seu debut dins el programa d'actes programat per a la Diada de Balears. «Hi estan fent feina, però això du el seu temps. S'han de posar en contacte amb moltíssima gent, però fa camí endavant... Hem d'empènyer aquest tipus d'iniciatives... En moltes ocasions parlar de fer país, i ho podem fer des del punt de vista econòmic, defensant el paisatge... Però també es pot fer país donant suport a tota la gent de l'esport, conjuntant-los i donar la possibilitat a tots aquells que formen part de l'elit de representar els colors de Balears... Des de tots els sectors es pot fer país i clar, també des de l'àmbit esportiu», assegurà el president.

Francesc Antich destacà també l'acollida que ha tingut entre els futbolistes del Reial Mallorca la idea de comptar amb la possibilitat de representar Balears. «Ha de ser un orgull, i veig que ho és, per als jugadors que juguen aquí, i per als futbolistes que hi ha extensos per altres indrets d'Espanya. Poder defensar el colors de la teva terra... és un honor. Jo record que quan defensava la camiseta de l'Algaida ho feia ben orgullós...», acabà dient.

Des del Govern s'han iniciat ja els contactes perquè el primer partit de la selecció Balears sigui una realitat. En tot cas, la comissió encarregada de l'organització dels actes festius de la Diada de Balears no es tornarà reunir fins el pròxim dia vint-i-tres. Serà aleshores quan des del Govern balear es prengui una decisió definitiva respecte el partit de la selecció de Balears. De tota manera, les gestions mai no s'han aturat i Antoni Borràs del Barrio, president de la Federació Balear de Futbol, ja ha estat informat de la iniciativa del Govern.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris