algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Son Pardo: Dante de Flo trencà la ratxa de Debussy

Auba des Etangs s'imposà en el premi Beanat, disputat en la vuitena correguda

Els amants del trot gaudiren d'una nova jornada de competició a l'hipòdrom de Son Pardo, on ahir horabaixa es disputaren nou curses, de les quals la novena va ser la que aixecà més expectació, ja que Debussy n'era la gran favorita i tothom esperava veure si aconseguiria perllongar la seva ratxa de victòries. Però no tenia rivals fàcils, ja que els altres favorits, Dante de Flo i Duna de Deze, tingueren una actuació més brillant i aconseguiren la primera i la tercera posició de la cursa. Dante de Flo recorregué els 2.100 metres de la cursa i guanyà amb un temps d'1.23.0. Per darrere es col·locaren Astrid CP (1.23.1), Duna de Deze (1.23.3) i Deixondida TS (1.23.6).

També cal destacar la vuitena correguda, en què Auba des Etangs va fer bons els pronòstics que el situaven entre els favorits i obtingué una gran victòria rodant amb un temps d'1.21.9. El cavall menat per G.Pou travessà la línia de meta per davant Calin de Beaulieu (1.22.0), Alinsko (1.22.2) i Tiworty Royal (1.22.3). Els altres favorits, Charlote de Font, Bonito TR i S'Auba de Maig, no pogueren ni tan sols col·locar-se.

En la setena correguda es disputà el premi Bayto Hanover, que tingué com a guanyador el cavall entrenat i menat per M.Mir, Vauma de Maig, que superà amb claredat els seus principals adversaris amb un temps d'1.24.3, By Public, Caster Kid i Valentino, que es col·locaren en segon, tercer i quart lloc respectivament. Creta Judge i Archi Llinaris entraven en els pronòstics com a favorits, però la seva discreta actuació els relegà a un paper secundari.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris