algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
14°

Lewis derrota sense pal·liatius Holyfield

El boxador britànic guanyà en 12 assalts, però ningú no dubtà de la seva superioritat

El boxejador britànic Lennox Lewis va derrotar per decisió unànime en dotze assalts el nord-americà Evander Holyfield, en la baralla unificatòria de títols mundials dels pessos pesants, realitzada la matinada del dissabte a Las Vegas.

El boxejador britànic de 34 anys, d'origen jamaicà, se'n va dur una votació de 115-113, 116-112 i 117-111, i va unir a la seva corona del Consell Mundial de Boxa (CMB) les de l'Organització Mundial de Boxa (OMB) i la Federació Internacional de Boxa (FIB).

Lewis va aconseguir la victòria número 35 de la seva carrera, 27 d'elles per KO, i es va convertir en el primer boxejador del seu país que es va proclamar campió indiscutible dels pesos pesants, des que Bob Fitzsimmons ho fes fa cent anys.

El britànic es va aprendre bé la lliçó sobre l'estil de barallar de l'excampió americà. El ben cert és que Lewis va estar més actiu i va aconseguir sortejar el perillós cap de Holyfield amb el simple i vell truct d'utilitzar més l'uppercut, un cop que consisiteix a pegar de baix cap a dalt i que es va inventar per frenar els «miures» com el nord-americà.

El combat va ser presenciat per prop de 19.800 espectadors a l'estadi Thomas Mack Center de Las Vegas, als Estats Units, i per a uns 700.000 televidents.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris