algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

L'Escola Balear de l'Esport presenta les seves millors promeses

En l'acte, reberen premis aquells que han aconseguit grans resultats enguany

M.F.N. Palma.
Les més fermes promeses de l'esport balear se citaren divendres al vespre al Casino Paladium Mallorca, en el sopar de presentació de les diferents escoles superiors esportives del Govern balear.

L'acte va estar presidit per la consellera de Benestar Social, Fernanda Caro; la directora general d'Esports, Joana Maria Petrus, i el subdirector d'Alt Rendiment del Consell Superior d'Esports. Així mateix, també hi assistiren un gran nombre de persones que gaudiren contemplant com el futur de l'esport balear té més bona salut que mai. Les deu escoles esportives desfilaren i posaren davant els assistents: vela, lluita, natació, natació amb aletes, piragüisme, bàdminton, tennis, ciclisme, gimnàstica i atletisme.

Alguns d'aquests 130 esportistes tenen importants reptes i competicions en aquest any que s'inicia d'aquí a poc més d'un mes, i la feina que es realitza en aquestes escoles superiors sembla garantir resultats, com s'ha demostrat enguany. Precisament els triomfadors aquesta temporada, aquells que han aconseguit campionats d'Espanya o han acudit a convocatòries de la selecció espanyola, varen rebre una placa com a premi per aquestes importants fites aconseguides.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris