algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

L'Inca-Palma mereix una inscripció més alta

L'absència de premis en metàl·lic allunya els millors atletes d'aquesta clàssica illenca

Els atletes illencs tenen diumenge la cita anual amb la prova de fons Inca-Palma, que arriba enguany a l'edició número vint-i-quatre. L'organització, el Gimnasio Michelangelo, compta amb la col·laboració d'Alico, Fiatc, Pepsi-Cola, Imprenta Bristol i Grupo de Ayuda Ciudadana. El recorregut, uns 28 quilòmetres, és el següent: Inca "plaça d'Espanya", Binissalem, Consell, Santa Maria, Palma "parc de Llevant". La sortida és prevista a les 10.30 hores. Els participants comptaran amb quatre llocs d'avituallement: Celler Sa Vinya, a Binissalem; Mesón Los Pinos, a Consell; Bar-Restaurant Es Figueral, a es Figueral; i Restaurant Cas Moloner, en el carrer Aragó, de Palma.

Els inscrits s'agruparan en quatre categories: sènior, de 18 a 40 anys; veterans, de 41 a 49 anys; i superveterans, a partir de 50 anys; a més d'una categoria per a les dones participants. Els interessats poden inscriure's en les oficines del Club Marathón Michelangelo, carrer Berenguer de Tornamira, número 5, tercer pis, o telefonant al 971-71 74 10.

L'organització compta amb un total de 125 participants. Cal ressaltar que s'han inscrit un grupet de veterans alemanys i un altre d'Andalusia, com també atletes d'Eivissa i Menorca. Entre els atletes inscrits, cal ressaltar al superveterà felanitxer Sebastià Adrover, un esportista que sol participar en totes les corregudes illenques.

En el futur seria important també tenir esment d'aquest detall i assegurar, alhora, la participació d'atletes de fora de les Illes, siguin de la Península o de l'estranger. L'organitzador es resisteix a fer perdre a aquesta prova popular el seu carcter dels primers anys; però els temps han canviat i els atletes prefereixen rebre un premi en metàl·lic que un trofeu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris