muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Primera reunió entre el Govern i el capità del Mallorca per parlar de la selecció

El director general Pere Fullana vol conèixer què pensen els jugadors del partit contra Alemanya

83066

Paco Soler és, sense dubte, un dels futbolistes més carismàtics de les Illes.

La iniciativa del Govern que pretén organitzar un partit de futbol entre la selecció de les Balears i la d'Alemanya pren forma. Així, va ser dimecres passat quan es va produir el primer contacte entre el director general de Relacions Institucionals, Pere Fullana, i el capità del Reial Mallorca, Paco Soler.

I és que des del Govern no es vol organitzar un partit de la selecció de Balears si la predisposició dels jugadors que, almanco teòricament, hi han de prendre part, no és excel·lent. En aquest sentit, Pere Fullana, que presideix la comissió organitzadora dels actes de la Diada, es va reunir dimecres passat per conèixer personalment quin és el parer de Paco Soler, capità del Reial Mallorca i un futbolista dels més carismàtics de les Illes.

Diari de Balears ha pogut saber que Paco Soler va transmetre al director general de Relacions Institucionals la seva excel·lent predisposició per formar part d'aquesta selecció. En aquest sentit, el futbolista del Reial Mallorca donà el seu suport personal a la iniciativa del Govern.

El director general de Relacions Institucionals manifestà a Diari de Balears el seu convenciment que la iniciativa ha de dur-se a terme des de la Direcció General d'Esports i comptant amb el suport de la Federació Balear de Futbol. Així mateix, Fullana va voler deixar clar que encara no s'ha pres una decisió i que serà la comissió encarregada de la Diada la que es pronunciarà de manera clara i taxativa.

Ahir, Manuel López Lacal, vicepresident de la Federació Balear, assegurà que la seva predisposició a col·laborar amb el Govern era excel·lent. «Res no ens ha comentat encara el Govern sobre el partit de la selecció balear absoluta, però, evidentment, si ens demanen la nostra col·laboració, ajudarem en tot allò que ens sigui possible com sempre ha succeït des que Borràs n'és el president», afirmà López Lacal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris