cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
19°

El Mallorca es posa a punt

Olaizola: «Aquesta setmana estam emmagatzemant energies»

La plantilla mallorquinista continua els entrenaments en aquesta setmana en què no hi ha competició lliguera el cap de setmana. I aquests entrenaments estan sent més llargs que els habituals realitzats pels homes de Fernando Vázquez. A més, la duresa també és superior a causa, sense dubte, que durant aquests dies el cos tècnic mallorquinista vol que els seus jugadors acabin d'agafar el to físic adient per afrontar el que resta de temporada.

Malgrat que en un primer moment, quan arribà Vázquez, s'indicà que l'equip estava bé físicament, posteriorment es demostrà al camp que no era així, i els mateixos tècnics i jugadors ho han acabat reconeixent.

Manuel Pombo, actual preparador físic del Mallorca, està desenvolupant durant aquesta setmana un pla perquè els jugadors millorin físicament encara més. Un dels capitans mallorquinistes, Xabier Olaizola, reconeix que «aquesta setmana estam treballant un poc més dur, ja que es vol aprofitar que no hi ha competició per fer feina i aconseguir que ens serveixi com a magatzem que el cos ha de tenir per afrontar la resta de la competició».

Aquesta aturada arriba en un bon moment al Reial Mallorca, immers en una bona seqüència de resultats. Olaizola veu positiu aquest descans: «Jo som partidari que quan un equip du resultats positius, tengui dies per assaborir-ho, i més el nostre cas que hem passat una mala ratxa. Ara l'alegria al treball és patent, som conscients que aquesta setmana treballam per emmagatzamar energies i tenim molta il·lusió pels propers compromisos».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris