algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

L'oposició demana a Núñez que «se'n vagi de vacances»

Jaume Llauradó, que va conduir durant molts anys una fèrria oposició a Josep Lluís Núñez, actual president del FC Barcelona, convidà ahir el mandatari barcelonista que es prengui «uns dos o tres mesos de vacances, vist el caos que viu el club en l'actualitat». «No voldria semblar irònic, però després de reflexionar respecte dels darrers esdeveniments de l'entitat, després de l'accident que patí Núñez i la seva avançada edat, crec que ha de descansar, deixar el comandament als seus col·laboradors però, especialment, descansar. No està passant per un moment anímic que li permeti prendre decisions afortunades», afegí Llauradó.

L'expresident del ja desaparegut Fòrum Samitier diu que se sent «molt preocupat» per la direcció que està agafant el club barcelonista, sobretot després de les tensions que viuen en el Barcelona amb el macroprojecte que s'està projectant i de la renúncia dels directius als seus càrrecs després de la darrera reunió de la junta directiva. «Ara, més que mai, el club és de Núñez. No entenc la submissió d'algun dels directius. No comprenc com no deixen el club, després del nou episodi de l'anterior junta directiva. No haurien d'haver acceptat la proposta de Núñez», significà.

En la passada junta directiva, Josep Lluís Núñez sol·licità la renúncia dels directius als seus càrrecs, una cosa que ha alertat l'oposició més activa del Barcelona, encapçalada per la plataforma l'Elefant Blau, que ha sol·licitat la convocatòria d'eleccions, perquè entén que l'acció dels directius barcelonistes «propicià la dissolució de la junta directiva, i això hauria de provocar la constitució d'una comissió gestora».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris