algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

L'oposició a Núñez demana eleccions

L'Elefant Blau creu que la directiva actual s'ha dissolt

El grup d'oposició a la directiva del Barcelona, l'Elefant Blau va emetre ahir un comunicat en què considerava que la Junta Directiva del Barcelona s'ha autodissolt, en posar els càrrecs a disposició del president a la Junta realitzada dimarts a la nit, per la qual cosa creuen que s'ha de constituir una comissió gestora que convoqui noves eleccions a la presidència del club blaugrana.

L'Elefant Blau explicà a la nota que els directius del club són elegits pels socis com a membres d'una candidatura i per tant han d'«assumir íntegrament la representació i responsabilitat del càrrec» o han de «dimitir, renunciar, o ser cessats».

Pel grup d'oposició a Núñez la condició de membres de la Junta Directiva del club és «indelegable i categòrica» i assenyalen que no està contemplada als estatuts del Futbol Club Barcelona el supòsit de posar el càrrec de directiu a disposició del president.

Els opositors consideren que en haver-se produït una «renúncia simultània i generalitzada» de la Junta Directiva, l'article 30.4 dels estatuts del club estableix que s'ha de constituir una comissió gestora per convocar noves eleccions «en la forma i termini» que preveuen els estatuts del club. L'Elefant Blau, des de la seva creació, ha demanat en diverses ocasions la dimisió de Núñez, però, de moment, mai ho han aconseguit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris