algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

La Conselleria de Turisme s'encarregarà de parlar amb la Federació alemanya

Celestí Alomar assegura que el partit «seria un gran esdeveniment»

El conseller de Turisme Celestí Alomar va reconèixer ahir a Diari de Balears que estava assabentat de la idea d'organitzar un partit entre les seleccions de Balears i Alemanya i que, fins i tot, li havien suggerit que fes d'intermediari amb la Federació de Futbol d'aquell país. «Fer un partit entre les seleccions de Balears i Alemanya és una idea que vàrem estar comentant... Com que la Conselleria de Turisme té bones relacions amb els touroperadors alemanys, i alguns d'aquests tenen una estreta relació amb la Federació Alemanya, em varen dir si la Conselleria podria fer d'intermediari... Vaig dir que sí, però el contacte encara no s'ha fet...», explicà.

I Alomar insistí a assegurar que la Conselleria de Turisme està disposada a col·laborar en tot allò que sigui necessari. «L'únic que puc dir és que estam disposats a col·laborar... Podem servir de vehicle per col·laborar a dur la selecció alemanya», va dir.

Així mateix, el conseller de Turisme manifestà la seva satisfacció per la idea de fer el partit i la qualificà d'excel·lent. «La idea em sembla excel·lent... Ara, d'aquí que el partit es converteixi en una realitat resta molta feina. El fet que el rival sigui la selecció alemanya fa que el partit sigui especialment atractiu, ja que és el nostre primer client. A més, com se sap, és el país amb més residents a Balears», explicà.

Finalment, Alomar destacà també el fet que es tractaria del primer partit de la selecció balear de futbol. «Seria un gran esdeveniment», acabà dient. Així, de moment, Celestí Alomar espera el sí definitiu per iniciar els contactes per saber les possibilitats reals que la selecció alemanya pugui jugar un partit amistós contra Balears.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris