cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

Fèlix Herráiz: un efímer pas per Mallorca

El jugador valencià ha estat lligat només un mes a la disciplina del Bàsquet Inca

El pas de Fèlix Herráiz per la disciplina del Bàsquet Inca ha estat, més bé, efímer, ja que ha estat només un mes vinculat amb el club mallorquí. Quan el passat 9 d'octubre s'anuncià oficialment el fitxatge d'Herráiz, l'entrenador del Bàsquet Inca Paco Olmos respirava tranquil per haver pogut completar la seva plantilla amb un home jove, però amb unes qualitats molt útils per a l'equip. A més, l'entrenador valencià coneixia des de molts anys enrere aquest campió del món júnior.

Però varen començar els primers entrenaments i Herraiz començà a sentir molèsties al seu menisc. Després del seu primer viatge amb l'equip, el jugador afirmà que li feia mal el genoll, però creia que era per culpa de les incomoditats del viatge. Aguantà tota la setmana i debutà davant el Rosalia, amb un acceptable partit, en què va fer 4 punts, agafà 2 rebots i realitzà una bona defensa sobre el pivot americà contrari, Steve Turner.

Però aquelles molèsties al genoll no desapareixien, i aquesta vegada no hi havia cap viatge per enmig. Miquel Reynés, fisioterapeuta del Bàsquet Inca, obrà en conseqüència i li va fer una ressonància magnètica, que revelà un problema al menisc que s'havia de solucionar. El club d'origen del jugador, Pamesa, decidí que el jugador viatjàs a València a ser examinat pel seu metge, Jorge Mora.

Així, el 27 d'octubre Herráiz tornà a la seva terra, i el dia següent començà, a instàncies de Mora, un tractament conservador per mirar d'evitar passar pel quiròfan i practicar-li una artroscòpia, pas que Reynés i Olmos creien que era la solució més ràpida per recuperar el jugador.

Passats els deu dies d'exercicis, Herraiz continuava amb les mateixes molèsties, per la qual cosa Olmos insistí que el millor era operar. Pamesa i el jugador s'estimaven més continuar amb aquest tractament per mirar de recuperar el jugador sense operar-lo, però sense cap garantia que tingués èxit.

Davant això, Olmos decidí posar-se ferm i prescindir del jugador, en una mesura de força. El problema per ell és que, malgrat els seus bon contactes i coneixement del mercat, els jugadors que actualment tenen una certa qualitat i estan disponibles al mercat tenen un preu considerable, i l'economia del Bàsquet Inca no es troba en aquests moments per despeses extraordinàries, després d'haver-ne fet ja una amb l'acomiadament de Karim Ouattara.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris