algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
14°

L'afició ja té «Amsterdammania»

En principi, tres avions i un autocar desplaçaran incondicionals mallorquinistes cap a Holanda

Autèntica expectació ha despertat entre els aficionats el partit que dijous dia vint-i-cinc disputarà el Reial Mallorca davant l'Ajax a Amsterdam. El conjunt holandès és un dels clàssics europeus i el fet que el Mallorca s'hi pugui enfrontar en partit oficial és un esdeveniment de primera magnitud, probablement irrepetible.

Els tres desplaçaments que ha fet enguany el Reial Mallorca a l'estranger no han comptat amb massiva presència de seguidors i en el millor dels casos han estat poc més d'una dotzena els aficionats que han acompanyat l'equip. Les visites a Molde, Olomouc i Teplice no eren comercialment gaire fàcils, però Amsterdam és un cas ben diferent.

Parlar ara mateix del nombre de seguidors del Reial Mallorca que poden acompanyar l'equip fins a Amsterdam és impossible, malgrat que abans es publicitassin els viatges ja són nombrosos els aficionats que s'han acostat fins a una agència de viatges per saber preus i condicions. Ara per ara, hi ha quatre ofertes diferents en el mercat "tres avions i un autocar.

La primera de les opcions en avió té la sortida de Son Sant Joan dimecres dia 24 a les 21.00 hores, mentre que la tornada es produiria diumenge horabaixa. El preu és de 70.600 pessetes. Una altra possibilitat és viatjar dimarts dia 23 a les 16.00 i tornar dijous després del partit per un preu de 77.900 pessetes. La tercera de les opcions suposa anar i tornar en avió el mateix dia per un preu total de 34.900 pessetes.

Finalment, la darrera de les possibilitats que hi ha ara mateix en el mercat és en vaixell i autocar. La sortida amb el Buquebús tendria lloc dia 24 a les 06.30 de la matinada. Es viatjaria i pernoctaria en ruta i, després de passar per Lion, Nancy, Lieja... s'arribaria a Amsterdam al voltant de les 07.00 hores del matí de dia 25. La tornada s'iniciarà just acabar el partit amb idèntic procediment. Així, els aficionats que hi vagin en vaixell i autocar arribaran al moll de Palma a les 03.00 hores de la matinada de dia 26 a dia 27. El desplaçament en autocar és el més econòmic de tots i costa 22.500 pessetes. En principi, es tracta d'un únic autocar, malgrat que ahir ja hi havia cinquanta persones que havien reservat una plaça, la qual cosa fa pensar que, finalment, serà necessari que n'hi hagi més.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris