cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

El Govern pretén celebrar la Diada de les Illes amb un partit entre les Balears i Alemanya

El debut de la selecció absoluta de futbol es produiria davant un rival de contrastada qualitat

97524

Des del Govern es considera que Alemanya seria el rival ideal per a la selecció.

El Govern vol organitzar el debut de la selecció balear absoluta de futbol amb motiu del Dia de les Illes Balears que se celebrarà dimecres dia u de març. La idea del Govern balear, en un acte de caire popular i que tendria el suport de la Conselleria de Turisme, és aconseguir que el primer rival de la selecció balear sigui Alemanya. En aquest sentit, s'han iniciat ja les gestions per avaluar les possibilitats reals que la selecció que dirigeix Erich Ribbeck pugui enfrontar-se a les Balears.

Però la iniciativa del Govern no és, ni molt manco, fàcil, malgrat que un partit contra el combinat alemany no hi ha dubte que seria força atractiu. El Govern balear ha nomenat una comissió encarregada d'organitzar la Diada de les Illes Balears. La primera sessió ja s'ha mantingut i just s'arribà a l'acord unànime de no repetir les justes medievals d'èpoques anteriors. La comissió organitzadora de la Diada, des de la qual s'ha llançat la idea del partit contra Alemanya, està formada per Pere Fullana, director general de Relacions Institucionals; Damià Cànovas, director general de Presidència; Boro, director general de Mobilitat; Pere Muñoz, director general de Cultura; Joana Maria Petrus, directora general d'Esports; Jordi Bayona, director general de Comunicació; i Fernando Pozuelo, secretari general tècnic de la Conselleria de Presidència.

Des del Govern balear es considera força atractiu un partit entre un combinat balear i la selecció alemanya, considerant l'elevat nombre de turistes d'aquest país que visiten les Illes anualment. Així mateix, no es pot obviar que l'alemanya és la colònia d'estrangers més nombrosa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris