algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

Son Pardo: Black Crom confirma el seu gran moment

El cavall menat per J.A. Riera triomfa en el Criterium dels Cinc Anys-Premi la Caixa

M.F.N. Palma.
Black Crom GS va confirmar els pronòstics i s'alçà amb la victòria de la prova estel·lar de la jornada de trot a Son Pardo, el Criterium dels Cinc Anys. Black Crom, a les ordres de J.A. Riera, va tenir un dur competidor en Babieca, que va entrar a la meta amb el mateix temps. També es varen col·locar Bonito TR i Bandolera.

Qui en principi era favorit amb Black Crom, Bandido GS, va decebre i ni tan sols es va col·locar entre els quatre primers d'aquest Criterium dels Cinc Anys-Premi la Caixa. Aquesta correguda, la més interessant, sens dubte, de tot el capvespre a l'hipòdrom de Son Pardo, també era la que més doblers repartia entre els guanyadors, 300.000 pessetes, 140.000 de les quals se les ha emportat el guanyador, Black Crom GS.

I si en el Criterium es confirmaren els pronòstics quant al guanyador, a l'altra prova que més interès despertava, la vuitena (premi Baron de Larre), també ocuparen les dues primeres posicions els dos cavalls que partien com a màxims favorits. El guanyador, Debussy (menat per S.Llobet), tornà a demostrar que es trobava en un bon moment i es va imposar amb autoritat a una Donnabella que venia amb moltes de ganes i opcions de donar un ensurt a Debussy, però que, finalment, es va haver de conformar amb la segona posició.

En la prova que sí varen fallar els favorits va ser en la correguda destinada als poltres de dos anys, la quarta prova del capvespre. Espira des Bosc i Extra Judge SV no varen confirmar el seu favoritisme i quedaren tercer i quart, respectivament. La correguda se la va endur Eosco Labou, seguit d'Erik Satie.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris