algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
19°

La ciutat esportiva del Mallorca encara no té llicència d'obres

Les obres de Son Bibiloni són il·legals ja que no tenen el permís de l'Ajuntament

61360

Les obres de la ciutat esportiva no tenen la preceptiva llicència.

J. Serra.

El Reial Mallorca Societat Anònima Esportiva construeix la ciutat esportiva de Son Bibiloni sense la pertinent llicència d'obres de l'Ajuntament de Palma. És a dir, que les obres de Son Bibiloni són il·legals.

Va ser el vint-i-dos de gener de 1999 quan la Comissió Insular d'Urbanisme declarà d'interès general el projecte presentat pel Reial Mallorca. En tot cas, la Comissió Insular d'Urbanisme deixava clar que «prèviament a l'atorgament de la llicència d'obres s'hauran de complir les següents prescripcions...». I el document de la CIU enumera a continua fins a dotze prescripcions que ha de complir el Reial Mallorca perquè l'Ajuntament de Palma li pugui donar la pertinent llicència municipal.

Entre altres qüestions, el projecte de la Societat Anònima Esportiva ha de detallar els accessos des de la carretera a la zona esportiva, indicar el proveïment d'aigües potables i de reg, especificar com i on es farà l'abocament de les aigües residuals, facilitar l'accessibilitat als minusvàlids...

Rafel Vidal, regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, confirmà a Diari de Balears que el Reial Mallorca Societat Anònima Esportiva no havia presentat encara la documentació que acreditàs que acomplia les prescripcions fetes per la Comissió Insular d'Urbanisme. Així, el regidor explicà que, evidentment, les obres de la ciutat esportiva de Son Bibiloni no compten amb la preceptiva llicència d'obres.

Així, és evident que el Reial Mallorca es bota la legalitat vigent i ha iniciat la construcció dels vestidors, sala de massatge... sense la necessària llicència municipal. En tot cas, és cert que el Reial Mallorca ha iniciat ja els tràmits necessaris en distints organismes per tal de complir les prescripcions, malgrat que també ho és que cap tipus de documentació ha arribat fins a les oficines municipals.

Diari de Balears ha pogut saber també que l'Ajuntament de Palma requerí el Reial Mallorca SAE fa uns tres o quatre mesos perquè l'entitat presentàs els documents necessaris per poder tramitar la llicència d'obres. Així, almanco, ho assegurava ahir Rafel Vidal.

D'aquesta manera, el Consistori de Palma podria paralitzar les obres en qualsevol moment, malgrat que tot fa pensar que si no ho ha fet fins ara...

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris