cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Herráiz, una setmana més a València

El jugador del Bàsquet Inca continuarà recuperant-se del genoll

La baixa de Félix Herráiz serà més llarga del que s'esperava en un primer moment, ja que en comptes d'una setmana s'haurà d'estar uns dies més a la capital del Túria.

El jugador valencià està des de fa una setmana a les ordres de Jorge Mora i Pablo Martínez, metge i fisioterapeuta del Pamesa València, recuperant-se dels seus problemes al menisc extern del genoll amb exercicis al gimnàs i a la piscina del pavelló de la Font de Sant Lluís.

De moment, i quan ja du tres dies d'exercicis (va començar divendres passat), Herráiz ha començat a córrer un poc, però encara no està a prop d'estar recuperat. Segons el doctor Jorge Mora, «l'evolució d'aquesta lesió s'ha de mirar dia a dia, i no podem dir que en quatre dies ja estarà recuperat, sinó que s'ha d'esperar a veure si el genoll respon a allò que hem programat».

A començament de la setmana que ve, està previst que Félix Herráiz realitzi el primer entrenament, a València, per comprovar si les molèsties han desaparegut. Fins que no entreni per primera vegada no se sabrà si el jugador està recuperat, «perquè no és el mateix fer correguda contínua que entrenar amb un equip, i quan ho faci és quan sabrem si està a punt per tornar a jugar», manifestà a Diari de Balears el doctor Jorge Mora.

Si els dolors han desaparegut, el jugador tornaria tot d'una cap a Inca per incorporar-se al seu equip.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris