algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Rosa Estaràs: «Els pressuposts d'Esports són continuistes»

Criticà que no s'especifiqui què es transferirà als consells insulars

La diputada del Partit Popular catalogà ahir els pressuposts de la Direcció General d'Esports de continuistes i assegurà que, fins i tot, hi ha partides pressupostàries idèntiques a les de l'any anterior. «És curiós, però els pressuposts de la Direcció General d'Esports són molt continuistes. Fins i tot, hi ha algunes partides pressupostàries idèntiques a les de l'any anterior», explicà.

Així mateix, Estaràs criticà la falta d'imaginació del Pacte de Progrés i es mostrà satisfeta que els objectius de la política esportiva del nou Govern siguin coincidents amb els de l'anterior equip. «Els objectius d'aquest Govern són coincidents amb els de l'equip anterior, senyal que no ho devíem fer tan malament», comentà.

Finalment, la diputada del Partit Popular criticà que encara no es concreti quines competències seran transferides al Consell de Mallorca i amb quina assignació pressupostària. «Encara no saben quines competències seran transferides i amb quins doblers. Ja és hora que es prengui una decisió i es faci pública», acabà dient la diputada del PP Rosa Estaràs.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris