cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
17°

Coolman s'imposà en l'Especial Importats

Cristian Crown va fer el mateix en l'altra cursa estel·lar, l'Especial Nacionals, per davant dels favorits

L'hipòdrom de Manacor acollí ahir una de les diades de Tots Sants amb més públic de les darreres edicions, ja que les condicions meteorològiques acompanyaren i foren favorables durant tota la reunió.

De la sessió matinal cal destacar en primer lloc la victòria aconseguida pel poltre de la quadra dels Germans Jaume, Esperit des Pla, qui debutà a la competició i ho va fer rodant a una mitjana d'1.22.9. La correguda estel·lar de la jornada matinera fou guanyada per Explosión, qui menat per C. Velasco superà amb una espectacular recta final Coup de Foudre, que havia dominat la cursa des del començament, i marcaren ambdós el mateix crono d'1.20, que finalment seria el millor de tota la jornada. El quartet especial quedà finalment sense encertants després de la victòria de Caster Kid i les col·locacions de Bambi Loyal, Alegre SR i Aida du Gite, i deixà per a l'horabaixa un fons de 406.500 pessetes. Amb la graderia plena de gom a gom de públic, es disputaren les proves més rellevants de la reunió. En primer lloc, el premi Poltres de dos anys, que tingué com a guanyador Eliton de Loir, qui s'imposà còmodament amb un registre d'1.22.5 sobre Enigma des Bosc (1.23.9) i Epala TG (1.23.1), que havien dominat la cursa des del primer moment, imprimint-hi un fort ritme.

Però sens dubte una de les corregudes més esperades fou el premi Nacionals. La cursa es desenvolupà sempre amb els participants agrupats en un conjunt a tothora dominat pels favorits Bandido GS i Bonito TR, sempre al capdavant, i per darrera d'ells, Cristian Crown i Black Cromn GS. Quan finalment s'enfilà la recta d'arribada semblava inicialment que la victòria l'havien de disputar Bandido GS i Black Cromn GS, però deixaren espai suficient entre ells perquè Cristian Crown remuntàs ficant-se pel mig dels dos favorits que el precedien i aconseguís guanyar en el darrer metre, davant el deliri del públic, qui no dubtà ni un sol moment a ovacionar el cavall guanyador i el seu menador.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris