algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Els germans Salom fan una exhibició en el Campionat de Balears

Va ser una jornada bastant accidentada a causa de les caigudes d'alguns pilots

M.A. LLABRÉS. Palma.
Ahir es va disputar una altra prova puntuable per al campionat de Balears de velocitat en el circuit de Llucmajor, l'anomenat Desafiament Open. En aquesta ocasió l'organització va recaure sobre el Club 1/2 Milla, però una altra vegada es va tornar a produir el mateix fet que la setmana passada: una manca bastant notable de gent en el circuit.

Passant a l'aspecte esportiu, pel que fa a la categoria de 80 c.c., un altre cop el guanyador va ser José Maria Reyes, que va dominar la cursa de forma clara. La segona posició va ser per a Miquel Escarrer i en tercer lloc arribà Joan Binimelis.

Als 125 c.c., Pere Vallcaneras tornà a fer una lliçó de pilotatge i s'anotà la victòria de forma clara. Joaquín Raja tornà a fer segon, amb Jorge Pérez. A més, cal destacar que Joan Molinero no millora i tornà a decebre tothom.

Pel que fa a la categoria 125 GP, cal destacar primer de tot que Maximiliano Benardinelli (Equip Ficom) caigué en els entrenaments i no va disputar la prova. Un altre que va caure en aquesta categoria va ser Guillem Mestre quan feia una gran cursa, però l'acabà despenjat dels primers. El que sí fou un espectacle, però, fou la lliçó magistral de pilotatge que feren els dos germans Salom, amb victòria per a Toni. Aquest espectacle, però, el continuaren a la prova de desafiament, la qual aquest cop fou guanyada per David.

Un altre dels favorits que també va veure l'asfalt de ben a prop va ser Miquel Fiol, quan anava primer a la prova i quedaven dues voltes. Aquest fet beneficià Miki Ludeña, que vencé en la prova, seguit d'Abelardo Pampillón.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris