algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Félix Herráiz evita el quiròfan

El metge del Pamesa s'estima més fer-li, de moment, un tractament alternatiu

Félix Herráiz esquivarà, de moment, el quiròfan, després de les proves que li varen realitzar ahir els metges del seu club d'origen, el Pamesa València.

El doctor Jorge Mora, estima més convenient que, abans d'adoptar la solució dràstica de passar per la taula d'operacions, s'intentàs un altre tractament en mans del fisioterapeuta del Pamesa, Pablo Martínez. Segons Jorge Mora, «amb aquest tractament volem enfortir-li la zona danyada, i al mateix temps aconseguir que es rebaixi la inflamació que ara mateix hi ha».

La lesió de Félix Herráiz al menisc intern no va ser «a causa de cap traumatisme, sinó que ve motivada per una sobrecàrrega, pel fet d'una acumulació de treball», declarà el metge del Pamesa. El tractament durarà una setmana. Ahir el jugador ja començà a fer feina; ja estigué al gimnàs potenciant la zona danyada, un treball que continuarà i que combinarà amb els exercicis a la piscina. Herráiz manifestà a Diari de Balears que es trobava «un poc fotut, perquè a ningú no li agrada estar lesionat; però animat per fer la rehabilitació i curar-me al més aviat possible».

Tant els metges del Pamesa com els del Bàsquet Inca allò que volen és que el jugador es recuperi plenament, i no arrossegui les molèsties per culpa d'una recuperació inadequada. Si amb aquest tractament inicial el jugador es recupera, només seria baixa una setmana. Si no, hauria de passar pel quiròfan per fer-se una artroscòpia, i el temps de baixa oscil·laria entre quatre i cinc setmanes.

Aquesta setmana, doncs, se sabrà la solució definitiva als problemes del menisc de Félix Herráiz.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris