algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Fernando Vázquez: «Tenc dret a practicar el meu sistema»

El tècnic gallec es defensa dels xiulets de diumenge passat

74644

Vázquez vol tranquil·litat per inculcar les seves idees.

T. A.

Els darrers dos partits del Reial Mallorca, davant el Teplice i el Màlaga, s'han saldat amb dues victòries, i ambdues han estat emprant un sistema de joc 4-4-2.

Malgrat això, al darrer partit disputat a Son Moix, Vázquez va veure com el públic assistent xiulava la seva decisió de canviar un davanter, Diego Tristán, per treure un mitja punta, Ariel Ibagaza. Part dels espectadors de Son Moix varen manifestar, d'aquesta manera, la seva disconformitat pel canvi de sistema que estava efectuant el tècnic gallec.

L'entrenador mostrà el seu malestar amb aquestes crítiques: «La gent creu que el sistema 4-4-2 va ser la clau de l'èxit mallorquinista, però no és així perquè hi ha molts altres clubs que també triomfen i guanyen i juguen d'una manera distinta. Hi ha vegades que el partit demana uns determinats jugadors, i jo som de l'opinió que si s'ha de variar el sistema per incloure un jugador, es fa. Tenc dret a practicar el meu sistema».

L'entrenador mallorquinista manifestà que, malgrat les dues darreres victòries amb aquest esquema de joc, el 4-4-2 no és el sistema que utilitzarà sempre: «El fet que haguem guanyat amb aquest sistema no vol dir que ja no n'utilitzi un altre. L'equip anirà variant, segons les circumstàncies i segons els jugadors que tregui al camp. El 4-4-2 és la base, i els jugadors estan acostumats a ell, però si jo tenc una altra idea, tenc tot el dret del món a exercir-la».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris