algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Cort podria deixar el Mallorca sense el Miquel Nadal a final de febrer

El Consistori podria denunciar el conveni firmat entre ambdues entitats fa deu anys

El conveni firmat entre l'Ajuntament de Palma i el Reial Mallorca per l'ús del camp municipal Miquel Nadal expira el febrer. Així, el Consistori de Palma medita ara mateix si deixa el Mallorca sense el camp de futbol del Miquel Nadal denunciant el conveni o permet que el Mallorca continuï emprant el terreny de joc. El cert és que l'Ajuntament de Palma ha rebut ja pressions de diferents clubs de la barriada de Son Cotoner perquè el Mallorca no continuï emprant un camp de futbol municipal. I és que a Son Cotoner no hi ha terrenys de joc i els equips de la barriada han d'anar a jugar a instal·lacions allunyades. A més, són diversos els equips que recorden que el Mallorca és avui una societat anònima esportiva, propietat d'un empresari català establert a Madrid.

L'Ajuntament no ha pres encara cap decisió definitiva, malgrat que Diari de Balears ha pogut saber que la carta dirigida al Mallorca comunicant a l'entitat la denúncia del conveni ja està elaborada. Això sí, està pendent de la firma del regidor d'Esports, Gaspar Oliver, per ser enviada a l'entitat que presideix Guillem Reynés.

S'ha de recordar que el camp del Miquel Nadal era propietat de la Federació Balear de Futbol. L'Ajuntament de Palma comprà el Miquel Nadal a la Federació i, poc després, el va cedir al Reial Mallorca mitjançant un conveni que acaba el febrer. L'Ajuntament de Palma té ara raons per denunciar el conveni firmat amb el Mallorca ara farà deu anys. Entre altres qüestions, el conveni comprometia el club a fer que els jugadors i tècnics de la primera plantilla fessin una sèrie de xerrades a diferents camps de futbol municipals. L'any passat, per exemple, des de l'Institut Municipal d'Esports es va recordar en distintes ocasions, i per escrit, aquesta obligació al club, però cap jugador o entrenador de la primera plantilla no es desplaçà fins a un camp de futbol municipal per fer una xerrada o conferència. Per ara no s'ha pres cap decisió, malgrat que el regidor d'Esports Gaspar Oliver ja ha mantingut un primer contacte amb el conseller delegat del Mallorca Mateu Alemany per intentar pactar una solució.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris