algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Els partits a l'oposició de Cort demanen la congelació de les tarifes de l'IME

Volen que es cobri igual que al 1999 quan sols es donaren deu mesos de servei

L'oposició a Cort està ben empipada amb les tarifes que cobrarà l'Institut Municipal d'Esports a Palma per la prestació de serveis. Tots els partits han considerat abusiva la pujada de les tarifes i el fet que es gravi de manera «excessiva» la pràctica de l'esport per part de les famílies residents al municipi de Palma.

Tot i que les tarifes de l'any passat sols contemplaren la utilització de les instal·lacions esportives per un període de deu mesos (s'havia de celebrar la Universíada i aquests espais havien de ser emprats per a l'esdeveniment) els representants de l'oposició demanaren la congelació de les tarifes i el manteniment de les tarifes que es cobraren el 1999.

L'abonament familiar anual el 2000 es pagarà a 26.900 pessetes i l'individual a 17.100. L'any passat sols es pagaren 22.000 i 14.000 pessetes respectivament. A nivell semestral el preu passsa de 13.000 a 15.900 en el cas dels abonaments familiars i de 8.100 a 9.900 en el cas de l'abonament individual.

Segons el regidor d'Unió Mallorquina a l'Ajuntament de Palma, Ferran Trujillo, «des del nostre partit volem manifestar el nostre desacord amb les tarifes que s'aplicaran. Pensam que des de l'Ajuntament s'ha de potenciar de manera decidida a l'esport base, i aquestes taxes van totalment pel camí contrari. Són tarifes excessives, que graven més aquelles famílies que per raons econòmiques no es poden permetre el pagament de les tarifes anuals, i que veuen com els períodes més curts són encara més cars proporcionalment.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris