nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Dante de Flo, vencedor al Premi Bambi Royal a Son Pardo

Cristian Crown no tingué una bona reaparició a la sisena correguda, que guanyà Dance Kid S.V.

M.F.N. Palma.
Dante de Flo es va adjudicar el triomf a la prova més interessant de la vetllada a Son Pardo, la setena correguda, i on hi havia el fons, amb un total d'1.124.800 pessetes.

La prova es preveia igualada, i ho va ser, ja que qui partia amb un lleuger favoritisme, com Donabella i Diablo Tin, no pogueren aconseguir el triomf, malgrat que en quedaren ben a prop, a la segona i tercera plaça, respectivament.

L'altra prova estel·lar al capvespre de Son Pardo era la sisena correguda, on es produïa el retorn de Cristian Crown.
No obstant això, el cavall conduït per G.Andreu no pogué complir amb els pronòstics, i ni tan sols es va col·locar entre els quatre primers.
La victòria final va correspondre a Dance Kid S.V., amb A. Solivellas, seguit de Cannabis, un dels favorits abans d'iniciar-se la prova, el mateix que Dama Real, que arribà en tercera posició.

On tampoc no es compliren els pronòstics va ser a la darrera correguda, el Premi Balbina, on hi havia un fons garantit de 150.000 pessetes.
El triomf se'l va endur Coloso d'Etchou, mentre que darrere d'ell, entrava Drina Grandchamp.
De la resta de corregudes, cal destacar el Premi Bambi Classique, cinquena prova, que va guanyar Catarinella, seguit per Bello Canto, conduït per A. Garau.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris