algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
18°

Espectacular victòria de Vicadillo a Manacor

Xisco Parera guanyà amb autoritat la concertada per a aprenents

Va Bastar la darrera volta al veterà Vicadillo per fer valer la seva superioritat a la correguda concertada per a aprenents disputada dissabte al Municipal manacorí, ja que a toc de campana començava una espectacular remuntada i anava superant els altres participants a mesura que s'acostava a meta i a mitjan recta final ja deixava clar que ningú no li llevaria la victòria que aconseguia amb el millor registre del capvespre.

Rodà a 1.20.4 conduït per l'aprenent Xisco Parera, d'altra banda, el seu menador habitual. Darrere ell es col·locaven Beledor (J. Santandreu), Big. M. Juan i Brunissard de Padd (P.J. Pascual), que havia comandat la correguda des de bon començament.

Una ajustadíssima arribada protagonitzaren els poltres de dos anys, ja que Enigma des Bosc, que havia rodat al cap de la correguda durant bona part del recorregut es veia superada a pocs metres de la meta per E. Cristina, E Afterburner i Eger Speed que entraven per aquest ordre, si bé els quatre marcaven el mateix temps d'1.27.3 La carrera estel·lar va ser una lluita constant entre les quadres dels germans Garau i Son Vent, ja que dos efectius de cadascuna d'elles rodaven als primers lloc d'un grup que comandava War Dance. A la recta final, un fort esprint del debutant Flash Volo (1.21.7), amb A. Garau, el duia a superar els companys de quadra Comte de Billeron i War Dance, que es col·locaven per darrere d'ell amb el mateix registre d'1.21.2.

I ja per acabar, el quartet especial tornava a quedar sense encertants aquesta setmana, i ha acumulat un fons de 210.900 pessetes per a la sessió matinal que es farà a la Diada de Tots Sants.

La cursa la guanyava la gran favorita, Clas Blai, i darrere ella es col·locaven Atila Action, Clara des Pla i Blakson.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris