lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Miquel Fiol torna a fer una exhibició de força a Llucmajor

La nota negativa de la jornada la va posar el públic, que no va fer acte de presència en el circuit

El dia que es recordarà per la victòria d'Àlex Crivillé en el campionat del món de 500 cc es va disputar el II Gran Premi BP Memorial Pere Moragues en el circuit de Llucmajor, organitzat pel Moto Club Muro i primer de tot cal remarcar la poca assistència de públic al circuit, ja que les grades eren pràcticament buides. Un dels motius que es poden al·legar per esbrinar aquest aspecte pot ser el del mal temps; encara que no va ploure, la nigulositat era abundant (com dirien els meteoròlegs). Un altre motiu "aquest més probable" pot ser el de la poca propaganda que s'havia fet sobre aquest esdeveniment.

Passant al tema purament esportiu, cal dir que el públic que va assistir al circuit va poder gaudir d'un espectacle bastant digne en algunes de les curses disputades i en altres, des de la primera volta s'endevinava qui en seria el guanyador.

Pel que fa a la categoria de 80 cc "que varen disputar la prova juntament amb les motos de 125 cc." la prova va ser molt disputada, ja que el grup capdavanter, compost pel guanyador, José María Reyes; Joan Binimelis (segon) i Miquel A. Escarrer (tercer) varen anar tota la prova pràcticament junts, i es produïren passades en finals de recta i en alguns revolts realment espectaculars, però finalment s'endugué la victòria qui estigué més temps davant, José María Reyes.

Pel que fa a la categoria de 125 cc, cal destacar la victòria de Pere Vallcaneres, que se'n va anar tot sol en la primera volta i va aconseguir una victòria relativament fàcil sobre els seus oponents. En segon lloc va travessar la meta Joaquín Raja, i en tercera posició arribà Jorge Pérez. En aquesta categoria, cal destacar també l'actuació de Molineros, però aquesta vegada en l'aspecte negatiu, ja que des del seu retorn a la competició (s'havia retirat) no ha agafat el ritme a la competició i va acabar molt despenjat de la resta de pilots.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris