algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Gran presentació de la temporada

La federació balear realitzà l'habitual presentació en el Palas Atenea

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears realitzà ahir vespre a l'hotel Palas Atenea la presentació d'equips illencs que participen enguany en competicions nacionals.

Jaume Estarelles, president de la federació autonòmica, va estar acompanyat per Federico Cerro, Toni Salas i Tomeu Ferragut, junt amb Javier Aguado, director de l'Escola Superior d'Esports Balear, en representació del Govern Balear, i de Joan Comas, coordinador general d'Esports del Consell Insular de Mallorca. A més acudiren a l'acte gran part dels clubs.

Jaume Estarelles destacà el gran treball realitzat pels equips balears de la Lliga LEB, Bàsquet Inca i Bàsquet Menorca, promocionant així aquest esport en les Illes. El president espera que també en el bàsquet femení, en què l'Spanair Bons Aires representa al bàsquet illenc, es produesqui una consolidació parescuda a la registrada en el masculí. Jaume Estarellas espera que la competició de Primera Divisió masculina i de la Segona Divisió femenina continuï augmentant el seu nivell.

En la Primera masculina hi haurà deu equips participants: Gesa Alcúdia, Mesón Can Pedro-Imprenta Bahia, Autocares Grimalt-Bàsquet Felanitx, Bàsquet Muro, Planas Salud-La Salle i Destil·leries Vidal Catany-Joventut Llucmajor, de Mallorca, Alcázar, Opel Jovent-Alaior i Viatges Ebusus-Sant Lluís, de Menorca, i Villa Mercedes-Ca Nostra, d'Eivissa. La primera ronda es disputarà el proper cap de setmana.

En la Segona femenina estan inscrits: Sa Talaia-Joventut Mariana, de Sóller, Jovent, Sueños Garau-Esporles, Bons Aires B, Pub sa Mola-Inca, Molinar, Melchor Mascaró-Sant Salvador d'Artà, Alcázar, de Menorca, Puig d'en Valls i Tanit Microclima, d'Eivissa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris