algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
21°

«Hauríem pogut guanyar de més gols»

Els jugadors coincidiren en la valoració positiva

Els jugadors mallorquinistes coincidiren després del partit en la seva valoració positiva del partit i sobretot del resultat, tot i que reconegueren que al final es va patir més del necessari.

El capità mallorquinista, Paco Soler, va explicar que «el resultat és bo i jo crec que fins i tot ha estat curt, ja que hauríem pogut guanyar per més gols d'avantatge». Chichi Soler també digué que «el Treplice és un equip amb molta més entitat que el Sigma Oloumuc i no ens podem confir de cara al partit de tornada».

El golejador del partit d'ahir, Diego tristán, que va aconseguir els dos gols del partit, va opinar que «el resultat hauria pogut ser de 2-6 i al final només hem guanyat per la mínima. Jo no crec que poguem parlar d'eliminatòria sentenciada». Pel que fa a la seva actuació personal, el davanter mallorquinista va dir que «avui (ahir per al lector) la pilota ha entrat i en d'altres ocasions no entra. De totes maneres, crec que hauria pogut marcar un altre gol, en aquella jugada en què la pilota ha pegat al pal» i afegí que «de totes maneres ens ha faltat definició, perquè hauríem pogut marcar més gols».

De la seva part, el defensa del conjunt palmesà, Miquel Àngel Nadal, va declarar que «hauríem hagut de golejar. Hem fet una primera part molt seriosa i la llàstima és que no haguem marcat més gols, ja que hem tengut jugades molt clares». També digué que «ens toca patir, hauríem pogut afrontar la tornada amb més calma, però no serà així. De totes maneres, consider el resultat com a bo, ja que no és fàcil marcar dos gols fora de casa».

Finalment, Miquel Soler, va explicar que «sempre patim pel mateix motiu: no hem sabut transformar totes les ocasions que hem disposat. Hauríem pogut marcar més gols» i afegí que «és clar que si tu no marques, ells s'animen, i el Treplice a la segona meitat ha arriscat i se n'ha anat cap a dalt i ens ha creat problemes. Si no marques, qualsevol equip et pot marcar».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris