algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Finalitza la travessia sense president

Sebastià Penya assumirà el desembre un càrrec vacant des de juliol

El Bàsquet Inca acabarà en breu la seva travessia sense president, ja que a primers de desembre Sebastià Penya, assumirà el càrrec.
Joan Rubert, president de l'equip inquer va decidir, fa quatre mesos, que era el moment de fer una passa enrere i continuar treballant de valent pel seu club, però des de l'ombra, sense posseir el càrrec de president.

La directiva del club mallorquí va considerar que el millor que es podia fer era deixar vacant la plaça de president, i que fossin quatre vicepresidents qui tenguessin el poder: Joan Rubert, Sebastià Penya, Jordi Morey i Pep Lluís Madico, malgrat que aquest darrer va dimitir poc temps després.

En aquell moment, també es decidí que el pròxim president seria Sebastià Penya, que comptà amb el suport de tota la directiva, segons el propi Penya.

No obstant això, també s'estimà més convenient aparcar el tema de la presidència per més endavant, amb el propòsit de perfilar definitivament la plantilla. Ara, una vegada començada la temporada, i amb el vessant esportiu funcionant immillorablement, és el moment de centrar-se en l'aspecte institucional, i, com va publicar ahir Diari de Balears, d'aquí que es vulguin convocar eleccions pel desembre, d'on sortirà un president que ompli el buit que deixà Joan Rubert a començament d'estiu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris