nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

El Logronyès podria desaparèixer avui

Avui la Junta d'Accionistes estudiarà la dissolució del club

La Junta d'Accionistes del Logronyès estudiarà avui iniciar el procés de dissolució de l'entitat, en no haver-se cobert una ampliació de capital de 750 milions de pessetes.

El Consell d'Administració del Logronyès es reunirà a les onze del dematí, i una hora després ho farà la Junta d'Accionistes, amb tres punts a l'ordre del dia, a més dels precs i preguntes, i la redacció, lectura i aprovació de l'acta.

El tercer punt fa referència a la «proposta de dissolució de la societat», a la qual el Logronyès ha arribat en no cobrir l'ampliació de capital que les societats que presenten pèrdues en un exercici han de fer, per llei.

L'accionista majoritari, Carlos Cutillas, manifestà ja fa tres setmanes la seva intenció de no desemborsar més doblers, després d'haver aportat, segons les seves manifestacions, prop de 900 milions de pessetes, i cobrir la major part de l'ampliació de capital en curs.

Segons les seves dades, només l'arribada d'inversors que aporti 200 milions de pessetes evitarà que comenci el procés de dissolució del club.
El passat dia 14, Cutillas es va reunir amb el president del Govern de La Rioja, Pedro Sanz, que es va comprometre a trobar nous accionistes pel club, i augmentar el seu patrocini a l'equip «malgrat que no entrarem en la gestió», va dir el president, que tampoc no va desvetllar si tenia ofertes per entrar en el club.

Segons les dades que Cutillas ha revelat fins ara sobre la situació del club, els deutes del Logronyès superen els mil milions de pessetes i els seus ingressos per drets de televisió estan embargats. El principal accionista del Logronyès va dir que, fins al moment, no havia tingut contactes amb altres empresaris per vendre el club, però tampoc no ha renunciat a aquesta possibilitat, que podria donar-se en els trenta dies posteriors a una decisió de la junta de dissolució de l'entitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris