algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Rubchenko-Chambers: Quina parella!

Els dos jugadors estrangers del Bàsquet Inca, claus del bon rendiment de l'equip mallorquí

EL Bàsquet Inca, líder en solitari. Aquesta afirmació era una utopia fa només uns mesos, però, després de sis jornades de la Lliga LEB, s'ha convertit en realitat. La darrera demostració va ser a Melilla, on passà com un huracà i apallissà l'equip local per 40 punts.

Pepe Rodríguez, reconegué que «el Bàsquet Inca és un equip molt difícil de defensar, ja que tenen jugadors molt polivalents, que juguen tant per fora com per dins». Aquesta afirmació té el seu major fonament en la parella estrangera inquera, formada per Roman Rubchenko i Jeff Chambers. I quina parella, sobretot si la comparam amb les darreres que han passat per Inca (Jennings, McCanna, i altres).

Ambdós jugadors són molt polivalents, i juguen còmodament tant per fora com per dins la zona, circumstància que crea molts problemes als equips rivals a l'hora de defensar el Bàsquet Inca. «Rubchenko és el jugador més desequilibrant de la competició» afirmà l'entrenador del Melilla. El ben cert és que el jugador ucraïnès, ocupant indistintament les posicions d'aler i aler-pivot, ja ha donat mostres que, quan es troba concentrat, és imparable.

L'altre estranger de l'equip, Jeff Chambers, també està a un nivell molt alt, i és una altra de les explicacions de l'èxit del Bàsquet Inca. La connexió entre els dos jugadors va sorgir de manera immediata, ja sigui perquè tots dos parlaven anglès (Rubchenko va estudiar a Lousiana State), o perquè tots dos sabien des del primer moment que eren peces clau pel seu nou equip.

I aquesta bona sintonia es nota a la pista. S'intercanvien posicions, quan un juga per fora, l'altre s'endinsa dins la zona, i quan l'altre opta per llançar des de l'exterior, el seu company acudeix al rebot.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris