algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Son Pardo: El quartet de la 8a correguda quedà desert

Ventura va ser el sorprenent guanyador de la prova més esperada de la jornada dominical

L'Hipòdrom de Son Pardo acollí ahir una nova jornada de trot en la qual es disputaren nou corregudes.
Sense cap dubte, la prova més esperada i la que centrà tota l'atenció de la jornada dominical fou la vuitena, ja que el quartet presentava un fons de 470.100 pessetes que finalment quedà desert. La igualtat fou la nota predominant d'aquest Premi Bairds de Nuyts, en una correguda que fou guanyada contra pronòstic per Ventura, cavall conduït pel genet G. Fuster, amb un temps d'1.21.2, seguit per Un de Plaisir (1.21.4) i per Dalia de Kit, un dels favorits a priori, qui marcà un temps de 1'21'9.

També centraren l'atenció dels espectadors que acudiren a l'hipòdrom palmesà per presenciar una nova jornada la cinquena i la novena corregudes.

A la cinquena correguda es disputà el Premi Aprenents i la guanyadora fou una de les grans favorites, GR Bella, que s'imposà a tots els seus rivals amb un gran temps d'1.18.4 per davant Vicadillo (1.18.8), Stina Sus (1.21.0) i Gubbo Kupa (1.21.1), cavalls que aconseguiren col·locar-se. El gran derrotat en aquesta prova fou el gran favorit dels pronòstics, Veronas Girl.

En la novena correguda es disputà el Premi Babieca en el qual Linetta Girl donà la gran sorpresa després d'imposar-se en la recta final a dos dels grans favorits, Bandido GS i Concerto de Retz, que foren tercer i quart respectivament. El temps de l'egua guanyadora fou d'1.17.8, mentre que els dels seus adversaris foren 1.19.1 i 1.17.6 respectivament. En quart lloc aconseguí col·locar-se Verónica (1.17.8).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris