algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'actuació dels mallorquins va ser positiva

El ciclista del Hierbas Túnel Fermín Andrés entrà tercer en el puig de Santa Magdalena

Els veterans mallorquins no varen desentonar en la darrera jornada de la segona edició de la Challenge Volta a Mallorca, colofó de la II Setmana Internacional de Ciclisme Màster, que organitzà de l'11 al 16 d'octubre UniSport Consulting.

Fermín Andrés llançà l'atac decisiu pujant el puig de Santa Magdalena, i va estar a punt de proporcionar una alegria als aficonats illencs. En els darrers metres superaren, el finès Olavi Kaarela i l'holandès Hans van Baren, el corredor del CC Montuïri-Hierbas Túnel. El veterà considerà que «ha estat bé, i estic content amb la meva actuació en la Challenge. Entrar entre els vuit primers i ser segon del premi de la muntanya és una balanç positiu». He lluitat i he intentat estar entre els escapats; però no ha estat possible. En la pujada vaig tornar a intentar-ho, però sense èxit».

Un altre dels més veterans, amb una actuació més que destacable, va ser Toni Karmany. El corredor de Sant Joan no va poder restar temps als alemanys Werner Nesselhauf i Ludwig Olefs, dos corredors més joves que l'illenc.

L'actual campió d'Espanya i, dies abans, vencedor de la Copa d'Europa a la platja de Palma, reconeix que «no he pogut fer-hi més. L'edat és molt important, i tenir uns anys menys en aquesta categoria és decisiu. Nesselhauf i Olefs han demostrat ser superiors en la Volta d'enguany». Dos altres mallorquines, Pep Quintana i Mateu Canals, també competiren en la Volta i aconseguiren concloure-la al puig de Santa Magdalena, mentre deixaven nombrosos participants d'altres països enrere.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris