algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Danilik i Porschke, primers mallots grocs

Bernat Vicente, de l'Opel Inca, lidera les metes volants, després dels esprints de Santa Eugènia

L'alemany Johannes Porschke i el bielorús Alexandre Danilik, campió del món màster a Sankt Anton (Austria), conquistaren els primers mallots de líder de la II Challenge Volta a Mallorca per a ciclistes veterans, que organiza, un any més, UniSport Consulting.

En la primera de les dues curses, reservada als màsters 50 i 60, s'escaparen ja en la primera de les dues voltes els britànics Gordon Smith i George Windsor, els alemanys Herbert Wilde, Johannes Porschke i Hans-Jörg Seidel, amb l'holandès Hans van Barel; després del domini del finesos en la primera pujada a Puntuiró, on passà primer Olavi Kaarela, i de vèncer l'alemany Otto Altweck en la meta volant de Santa Eugènia, on foradà i perdé així tota opció d'entrar entre els primers.

Els sis augmentaren la diferència i es disputaren el triomf; superà, Porschke, Van Barel i Wilde. Van Barel és el líder del Premi de la Muntanya i Gordon Smith de les Metes Volants.

En l'esprint del gran grup cal destacar la caiguda d'alguns corredors; l'alemany Manfred Nepp, un esportista molt relacionat amb l'Illa, fou duit amb ambulància a la clínica Juaneda, amb greus ferides a la cara, després de caure damunt el canvi de marxes.

En la segona cursa, reservada als màsters 30 i 40, s'imposà el bielorús Alexandre Danilik, després de superar en els darrers metres l'austríac Werner Pinckzer. Els mallorquins Carles i Toni Abraham, Bernat Vicente i Toni Pujol protagonitzaren la primera escapada, sortint de Son Ferriol, junt amb el britànic Stoneman, primer líder de la muntanya, l'alemany Tschinkel i l'austríac Wippel. Després agafaren, nou altres corredors, aquest grupet i aconseguiren distàncias amb el gran grup.

Bernat Vicente, segon en les dues metes volants disputades a Santa Eugènia, s'enfunda el mallot d'aquesta classificació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris