algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

La UEFA concedeix l'Eurocopa 2004 a Portugal

El màxim organisme europeu decidí que el país lus tenia millors infraestructures que no pas Espanya

Portugal albergarà l'edició del 2004 de l'Eurocopa de futbol, després de ser designada ahir pel Comitè Executiu de la UEFA reunit a la localitat alemanya d'Aquisgran.

El president de la UEFA, el suec Lenart Johansson, va fer públic que la candidatura lusa es va imposar, sense precisar el nombre de vots a favor, a les d'Espanya, favorita a priori, i la conjunta d'Àustria-Hongria.

El més sorprenent varen ser els arguments de la UEFA per elegir Portugal en comptes d'Espanya, ja que va dir que Portugal té millor infraestructura, tant de comunicacions, estadis i d'hotels.

Mentre a Espanya regnava la decepció, a Portugal hi va haver una explosió d'alegria i orgull en el moment en el qual Johansson anuncià que el país lus organitzaria l'Eurocopa del 2004.

Els crits de «Portugal, Portugal», aplaudiments i visques d'alegria es varen escoltar als bars de Lisboa, on l'afició al futbol és gran, dividida en amors pel Benfica i l'Sporting.

Els mitjans de comunicació portuguesos han defensat que el seu país necessita l'Euro 2.004 més que Espanya perquè aquests ja ho tenien tot fet en infraestructures esportives, mentre que Portugal, no.

La decisió de la UEFA va ser rebuda pel Govern, el món del futbol, l'empresarial i el turístic amb una alegria general pel que suposa d'inversions en infraestructures gràcies a les grans obres, i que farà que el país millori en infraestructures esportives i urbanes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris