muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

El Dandy Royal s'adjudica el Critèrium

Apolo YC s'imposà en el Comunitat Autònoma i Cesar de Saint Pol a l'Illes Balears

El Dandy Royal, Apolo YC i Cesar de Saint Pol foren els grans triomfadors de la Diada Autonòmica que va tenir lloc ahir a l'hipòdrom de Son Pardo.

El Dandy Royal, en el darrer alè i sobre la mateixa línia d'arribada, superà Estela Negra GS i s'adjudicà el Critèrium dels Dos Anys. D'aquesta forma, el cavall de la quadra Morro deixava clar que les seves actuacions al premi Eqvalan i al premi Renault de Manacor eren un pur accident. Aleshores, havia estat distanciat, però ahir, amb Joan Antoni Riera sobre el cabriol, deixà clara la seva indiscutible qüalitat. Estela Negra GS agafà el cap ràpidament, la seva companya de quadra Elite de Abril GS es col·locà segona, mentre que Espira des Bosc era tercera. Estela Negra, ja a la darrera volta, semblava impossible que no guanyàs. Però es Boveret amollà El Dandy Royal i a la darrera recta, en el darrer metre, en el darrer alè, superà l'egua de la quadra GS i s'endugué el prestigiós triomf.

En el premi Comunitat Autònoma es va produir una relativa sorpresa, ja que la victòria va ser per a Apolo YC. El cavall de la quadra La Estrella s'impossa amb un temps d'1.19.1 a Vae Victis SE (1.19.4), Black Crom GS (1.19.5) i Cristian Crown (1.19.8). En el premi Illes Balears, reservat per als millors internacionals, es varen complir els pronòstics i Cesar de Saint Pol aconseguí el triomf amb relativa comoditat (1.16.8). La segona posició va ser per a Coolman, que va fer una gran correguda i aturà el cronòmetre en 1.17.1. La tercera posició fou per a Valiant (1.17.4), mentre que Borgia du Pont, menat per A. Frontera, era quart (1.17.8).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris