nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Outcharov i Castan, primers guanyadors

Les curses del Trofeu Internacional de Màsters varen ser molt igualades, i es decidiren als darrers metres

Vassili Outcharov i Jacques Castan foren els primers triomfadors de la III Setmana Internacional Illes Balears de Ciclisme Màsters, en adjudicar-se el Trofeu Internacional en les seves respectives categories.

La Setmana Internacional s'inaugurava ahir amb el III Trofeu Internacional de Màsters Palmanova-Magaluf, en les seves dues categories, la de corredors entre 50 i 60 anys, i la de ciclistes entre 30 i 40.

Als Màsters 50 i 60, Vassili Outcharov s'imposà en un ajustat final a un grup de corredors que s'havien avançat amb ell a un altre grup. El segon classificat fou el belga Viktor Van Den Eynde, qui l'any passat ja féu una magnífica cursa a aquesta categoria i hi quedà tercer.

La prova constà de dues voltes a un circuit que començava i concloïa a Palmanova. A la primera volta, es va destacar un grup de 2 corredors, seguits per un gran grup compost per uns setanta ciclistes.

A la segona i definitiva volta al circuit, el ritme s'incrementà entre els perseguidors, i s'arribà al final de la cursa amb una lluita entre un grup de 5 avançats, en què s'avançà als darrers metres el guanyador Outcharov, qui va treure pocs segons als seus companys d'escapada. Poc després, també a escassos segons, arribava un gran grup d'uns 25-30 corredors, i, des d'a quell moment, foren arribant la resta de participants.

Tot seguit començà la segona cursa del Trofeu Internacional de Màsters, reservada als màsters de 30 i 40 anys. Aquesta prova es disputà en el mateix circuit que els seus antecessors, però, en aquest cas, s'havia de fer una volta més.

A la primera volta passaren destacats un grup de quatre corredors, amb uns 20 segons sobre nou perseguidors, que poc després varen atrapar els quatre escapats. El final demostrà la qualitat dels ciclistes espanyols, malgrat que la victòria se'n va anar cap el francès Jacques Castan. El segon va ser el mateix que l'any passat, Gerardo Pérez, qui tornà a fer una gran cursa, però, com l'any passat, es quedà a les portes del triomf. Altres tres espanyols (pertanyents a la selecció espanyola de cicloesportistes) van ocupar plaça entre els deu primers i, per tant, es van endur el seu trofeu, amb menció especial per a Anselmo Revilla, qui, amb el tercer lloc, també es posà un mallot.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris