nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
16°

Pressió i velocitat en el joc

Vázquez dirigeix els entrenaments cap a l'assimilació d'aquests dos conceptes

89320

Els darrers entrenaments han estat dirigits a la millora de la velocitat en el joc.

Els jugadors del Reial Mallorca encara no han assimilat els conceptes que vol inculcar Fernando Vázquez al seu equip. L'arribada del tècnic gallec en substitució de Mario Gómez ha suposat un canvi radical en la concepció del futbol en l'equip vermellenc. De la continuïtat de la feina de Cúper iniciada per Mario Gómez s'ha passat al trencament quasi total d'aquesta. Tal com va dir fa uns dies Lluís Carreras «estam acabant la pretemporada de Vázquez».

L'entrenador mallorquinista és amant d'una altre sistema de joc i d'una altre tipus de feina als entrenaments. Durant tota la setmana passada, Fernando Vázquez aprofità que no hi havia Lliga ahir diumenge per intensificar les sessions preparatòries i establir així la seva idea. Vázquez vol que el Mallorca pressioni molt a dalt, però que la feina la comenci la davantera i que línia per línia es reduexin els espais, i que jugui molt ràpid amb la pilota als peus i durant tot el partit, no només durant els primers minuts de joc. Amb aquestes premisses al cap, els entrenaments han estat dirigits cap a la millora física en general i en particular en la millora de la velocitat individual i col·lectiva dels jugadors.

Els jugadors vermellencs van assimilant a poc a poc el que vol el seu tècnic. Les dobles sessions que han fet aquests dies els ha vingut molt bé, malgrat que la feina encara no ha finalitzat. Unes dobles sessions molt intenses i dures però que varen tenir aturada amb dos dies de descans merescuts. Sembla que als jugadors els està costant una mica canviar el «xip», després de dos anys amb el mateix esquema i la mateixa filosofia (Cúper) i d'una pretemporada i un inici de campanya amb els mateixoso paràmetres (Gómez) "i tenint en compte que la base de l'equip és el mateix. Pot ser aquest és la prinicipal causa de la irregularitat del Mallorca a la Lliga i de la poca consistència del seu joc.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris