algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Bisquert i Fraga, grans triomfadors del Cobra

S'imposaren pel mateix resultat a les seves finals

Octavio Bisquert i Marta Fraga foren els grans triomfadors de la XXVII edició del Torneig ACS-Cobra, amb la qual cosa es demostrà el potencial dels tennistes espanyols, ja des de categories inferiors.

La primera final disputada ahir al Mallorca Tennis Club fou la femenina, que jugaren Marta Fraga, sisena cap de sèrie del torneig, i la infantil txeca Catherine Wittgruber per un fàcil 6-3 i 6-2.

La tennista txeca havia donat una de les majors sorpreses de la competició, ja que a la segona ronda eliminà la primera cap de sèrie del torneig.

Davant això, Fraga sortí a la pista sense cap tipus d'excés de confiança, i d'aquí el concloent resultat, en què només deixà a la seva rival fer cinc jocs.

Tot seguit es disputà la gran final masculina, en què també hi havia representació espanyola, mitjançant Octavio Bisquert, que s'enfrontava a un contrincant, a priori, complicat, el polonès Adam Chadaj. Aquest partit tingué la particularitat que es jugava amb el denominat «punt d'or», un experiment pel qual, una vegada s'arriba a la igualtat en un joc, venç el que primer guanyi un punt. És a dir, que desapareixien els avantatges.

Bisquert es va adaptar molt millor a aquesta innovació, i aconseguí la majoria de punts decisius que disputà.
El marcador final, 6-3 i 6-2 per a Bisquert, no reflecteix totalment la igualtat existent entre ambdós tennistes a la pista del Mallorca Tennis Club, però sí mostra que el jugador espanyol aprofità millor les seves oportunitats als punts definitius.

En resum, una jornada final del Cobra que, com la resta del torneig, respongué a les expectatives creades, i que deixà completament satisfets els organitzadors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris